Το ΥΠΕΘΑ έχει ερθει σε επαφη με εταιρίες λειτουργίας διοδίων

Παναγιωτόπουλος: Κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων
Την ετοιμότητα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να συνεργασθεί με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ώστε να εξετασθεί το ενδεχόμενο εξεύρεσης της προσφορότερης λύσης στο θέμα της οικονομικής επιβάρυνσης στρατιωτικών για τη διέλευση από διόδια, εκφράζει ο ΥΠΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Χρήστος Γκόκας και Βασίλης Κεγκέρογλου και του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης για το θέμα.
Όπως αναφέρει στην απάντηση του, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λαμβάνοντας υπόψη ότι συγκεκριμένο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων εργάζεται σε τόπους οι οποίοι απέχουν συνήθως από τον τόπο που διαμένουν οι οικογένειες τους και με σκοπό την οικονομική τους ελάφρυνση, έχει έλθει ήδη σε επαφή με τις εταιρίες λειτουργίας διοδίων ανά την επικράτεια, προκειμένου να διερευνήσει τη δυνατότητα παροχής έκπτωσης στο προσωπικό που κινείται στους αυτοκινητοδρόμους που ελέγχουν.
«Από τις απαντήσεις που λάβαμε, κατόπιν της σχετικής αλληλογραφίας, οι εταιρείες εκμετάλλευσης των αυτοκινητοδρόμων συνιστούσαν την εγγραφή του ενδιαφερομένου προσωπικού στα ειδικά εμπορικά-εκπτωτικά τους προγράμματα» γνωστοποίησε ο υπουργός και προσέθεσε:
«Το ΥΠΕΘΑ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, και είναι έτοιμο να συνεργασθεί με το συνερωτώμενο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ώστε να εξετασθεί το ενδεχόμενο εξεύρεσης της προσφορότερης λύσης για το συγκεκριμένο ζήτημα».
dikaiologitika

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά