"Οι Τούρκοι και Εμείς" του Αντιστρατήγου ε.α. Ι. Ασλανίδη






ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Εάν τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα είχαν την ευαισθησία να κάνουν αντικειμενική αυτοκριτική για το έργο τους, στον τομέα της Πατρίδος μας τα τελευταία 20 με 30 χρόνια, θα διαπιστωνόταν, μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Τα εθνικά θέματα έπρεπε να αντιμετωπίζονται, από κοινού από όλα τα κόμματα μαζί, ως μια δύναμη, τη δύναμη του Ελληνικού Έθνους. Τα κόμματα στην εξουσία αλλάζουν, έτσι επιβάλλει η Δημοκρατία, η Εθνική όμως πολιτική παραμένει μια και μάλιστα όταν έχουμε έναν αιώνιο γείτονα-εχθρό του Ελληνισμού, δημιουργώντας δια της παιδείας του, με χονδροειδή ιστορικά ψέματα τις νέες γενεές των τούρκων με άσπονδο μίσος ενάντια στους Έλληνες. Ας δούμε! Όχι μακριά, αλλά τα πρόσφατα χρόνια τι κινήσεις έκαναν οι Τούρκοι και τι κάναμε εμείς εναντίον της μόνιμης απειλής του Βάρβαρου αυτού Τουρκικού Κράτους, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ελπίδα υπεράσπισής μας από την Ε.Ε, τον Ο.Η.Ε και τις Η.Π.Α σε περίπτωση που πραγματοποιήσει τις απειλές του ο Ερντογάν Πασάς. Γράφω αυτές τις επισημάνσεις μου, μήπως και αποφασίσει κάποτε, η πολιτική ηγεσία του τόπου μας και κατευθύνει την προετοιμασία της Ελλάδος, ανάλογα, σε προσωπικό και υλικό.

Ενέργειες Τουρκικής Πολιτικής

 • Η Τουρκία καταδικάστηκε από τον Ο.Η.Ε για την παράνομη επίθεση και πράξεις ωμοτήτων εις βάρος άλλου κυρίαρχου Κράτους (ΚΥΠΡΟΣ). Μέχρι σήμερα! Δεν εφαρμόστηκε κανένα καταδικαστικό ψήφισμα εις βάρος της. Και! ακόμη έχει σχεδόν την υποστήριξη των κυριότερων κρατών και αλλάζει την εικόνα της, ώστε από αιώνων γειτονικός θύτης να παρουσιάζει τον εαυτό του θύμα. • Κατέχει παράνομα μέρος του Κυπριακού Κράτους, υπό τας ευλογίας του Ο.Η.Ε, της Ε.Ε και των Μεγάλων Δυνάμεων. Διατηρεί κατοχικά στρατεύματα στην Κύπρο, επικαλούμενη την ανάγκη προστασίας των Τουρκοκυπρίων, σε μια εποχή, που είναι παγκοσμίως γνωστό, ότι δεν απειλείται, σε καμία περίπτωση, η ασφάλεια της Τουρκοκυπριακής κοινότητας και μάλιστα όταν η Κύπρος είναι μέρος της Ε.Ε. [2] • Κατακόρυφη αύξηση της επιρροής της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Η Ε.Ε δέχθηκε στο Παρελθόν έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε, τις οποίες όμως αρνήθηκε η Τουρκία διότι επιθυμούσε η ένταξη να γίνει με δικούς της όρους. • Σήμερα! Όπως ξέρετε διοικεί παγκοσμίως, το κεφάλαιο. Η δε Τουρκία είναι μια χώρα, στη οποία βρίσκονται 7.600 ξένες Βιομηχανίες. Αυτές βρίσκονται εκεί, επειδή η Τουρκία τους εξασφαλίζει χαμηλό εργατικό κόστος, χαμηλή φορολογία και εργασιακή ειρήνη και η παραγωγή δεν κινδυνεύει από απεργίες, αναρχικούς και μπαχαλάκηδες. Να σκεφθείτε ότι, μέχρι και εξαρτήματα αεροσκαφών του νέου Αμερικανικού F-35 κατασκευάζονται στην Τουρκία. Ποιο λοιπόν κράτος θα ρισκάρει τα προνόμια αυτά που τους έχει παραχωρήσει το Τουρκικό κράτος; Πιστεύω κανένα. • Στα σχολεία η παιδεία είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να προάγει γενικά το πατριωτικό αίσθημα. Παρακάτω αναφέρομαι στον όρκο του Τούρκου μαθητή, ο οποίος υποχρεωτικά επαναλαμβάνεται καθημερινά μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Τουρκίας: «Είμαι Τούρκος ειλικρινής και σκληρά εργαζόμενος. Είναι αρχή μου να προστατεύω τους νεότερους, να σέβομαι τους μεγαλύτερους, να αγαπώ την πατρίδα μου και το έθνος μου περισσότερο από τον εαυτό μου. Το ιδανικό είναι να ανεβαίνω και να προοδεύω. Ώ! Μεγάλε Πατέρα των Τούρκων, στον δρόμο που χάραξες, ορκίζομαι να περπατώ ασταμάτητα προς τους στόχους που έχεις θέσει. Η ύπαρξή μου θα είναι αφιερωμένη στην Τουρκική Ύπαρξη. Πόσο ευτυχής είναι κάποιος που λέει είμαι Τούρκος». • Στόχος της Τουρκικής παιδείας, πέραν της κύριας αποστολής, είναι να προετοιμάσει τον νέο, ως υπερασπιστή της πατρίδος του και δεν ασχολείται με τη σεξουαλική παιδεία των νέων. Σκεφθείτε ότι είναι ευτυχής και υπερήφανος ο Τούρκος για τους προγόνους του, που φέραν το στίγμα των σφαγών, ανδραποδισμών λαών, γενοκτονιών και από όπου πέρασαν, το μόνο που άφησαν ήταν μια απέραντη κηλίδα αίματος.

 Ενέργειες Ελληνικής Πολιτικής έναντι των Τούρκων

• Τα πολιτικά και διπλωματικά μας λάθη είναι πολλά, γραφτήκαν από πολλούς και αναφέρθηκαν από πολλούς. Επομένως δεν χρειάζεται στην παρούσα να επαναληφθούν. • Εις ό,τι αφορά τις επενδύσεις, είναι γνωστό σε όλους μας, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την εποχή της πρωτοστασίας των Προοδευτικών Αντιστασιακών με τάσεις διεθνισμού ήλθαν τα απάνω κάτω. Δημιουργήθηκε ένας ανεξέλεγκτος συνδικαλισμός, με [3] σύνθημα «Η Ελλάδα στους Έλληνες». Όσες επενδύσεις ήταν στην Ελλάδα, έφυγαν άρον – άρον στα όμορα κράτη. • Οι Αγορές Ελληνικών Επιχειρήσεων και ΔΕΚΟ από ξένες επιχειρηματικές εταιρίες δεν είναι επενδύσεις. Είναι σαν την έσχατη ανάγκη ενός ατόμου, ο οποίος δεν έχει πλέον έσοδο αρκετό για να επιβιώσει και ξεπουλάει τα κληρονομικά τιμαλφή για να ζήσει. Βέβαια για πόσο; Παρόλα αυτά! Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε Έλληνες, για την Ιστορία μας, για τη γλώσσα μας, για την προσφορά της Πατρίδος μας στην Ανθρωπότητα και για το φιλότιμο μας. Λέει ο ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ: «Oι Έλληνες είστε σύγχρονοι Ζορμπάδες και ας διανύετε μία δύσκολη περίοδο. Όλοι εμείς οι λάτρεις σας, πιστεύουμε περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες θα βγείτε πιο δυνατοί. Είστε ένας χαρισματικός Λαός.» Ο Θεός τόσο απλόχερα μας έδωσε για πατρίδα το ωραιότερο μέρος του κόσμου και έβαλε την υπογραφή του και δεν θα την πάρει πίσω. Λέει ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΙΝΤΕΛ: «Το Ελληνικό τοπίο αποτελεί την ωραιότερη παρηγοριά, για τον άνθρωπο που θρηνεί για τον χαμένο του Παράδεισο». Ακόμη! και το Μαντείο των Δελφών, σε αίτημα του Βασιλέως της Αρκαδίας Φιλοποίμενος απάντησε: «Η Ελλάς είναι ένας εν θαλάσσει ασκός κλυδωνιζόμενος, ουδέποτε όμως Βυθιζόμενος.» Γι’ αυτό και Ελπίζω. Λέει ο Arthur Clarke: «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός τις επόμενες γενεές».

 Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντ/γος ε.α Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά