ΕΑΑΣ: Ανακοίνωση για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Δεν είναι ούτε η πρώτη και μάλλον ούτε η τελευταία φορά που η Τουρκία κινείται έξω από κάθε πλαίσιο διεθνούς νομιμότητος και καλής γειτονίας.
Ο κ. Ερντογάν στο πλαίσιο των επιθετικών ψυχολογικών επιχειρήσεων που διεξάγει αδυνατεί να κατανοήσει ότι με τις προκλητικές ενέργειές του βάζει σταθερά απέναντί του όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Ένα μνημείο της Ορθοδοξίας , αναγνωρισμένο και προστατευόμενο από την UNESCOπέφτει θύμα φτηνής προπαγάνδας και συσπείρωσης του εσωτερικού ακροατηρίου του Τούρκου Προέδρου.
Η Ε.Α.Α.Σ. αποδοκιμάζει τη συγκεκριμένη μεθόδευση και ενέργεια.και δηλώνει ότι τέτοιες συμπεριφορές από όπου κι αν προέρχονται είναι καταδικαστέες.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά