ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΙΠ-ΤΘ

    Την Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Πρόεδρο της Ενώσεως, το ΔΣ του "Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΙΠ-ΤΘ". 
       Έγινε μια συνοπτική αλληλοενημέρωση για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις του Συνδέσμου καθώς και για τον οραματισμό του νέου ΔΣ της Ενώσεως. 
       Συμφωνήθηκε να διατηρηθούν οι επαφές και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπτγος (ΤΘ) κ. Παπαδογεωργόπουλος εκ μέρους του ΔΣ, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Συνδέσμου προς το ΔΣ της Ενώσεως.
      Προσέφεραν δε για τη βιβλιοθήκη της ΕΑΑΣ, το βιβλίο του Ταξχου κ. Χρήστου Νοταρίδη, " Ένας Πιστός και Φιλότιμος Στρατιώτης : Γεώργιος Στανωτάς"  Στρατηγός (1888-1965). 

1223

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά