ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΣ ΕΣΠΕΕΒ-Μ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΒΟΛΟΥ (ΑΔΦ)






Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της ΕΣΠΕΕΒ-Μ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δημήτριο  Κοντούρη, Γεν. Γραμματέα Δημήτριο Τσιοπρά και το μέλος Ελευθέριο Κακάβα, συναντήθηκε με τον Α.Δ.Φ. Βόλου, Ταξίαρχο κο Σαράντη Τυλιγαδά, παρουσία του Διευθυντή του 2ου Επιτελικού Γραφείου της 32ης ΤΑΞΠΖΝ Αντισυνταγματάρχη Δημήτριο Τσαρούχα, σε ένα πολύ καλό, εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα.

Η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. συζήτησε με τον Α.Δ.Φ. τα παρακάτω θέματα:

1.     Την πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ένωση στο πνεύμα αλληλοβοηθείας των στελεχών, να συνταχτεί λίστα διαθέσιμων διαμερισμάτων ώστε να γίνει πιο εύκολη η ανεύρεση κατοικίας για τα νεοτοποθετημένα στελέχη στη φρουρά Βόλου. Η Ένωση ήδη μέσα σε λίγες ημέρες συγκέντρωσε αξιόλογο αριθμό διαθέσιμων διαμερισμάτων – κατοικιών. Στο πλαίσιο αυτό, του ζητήθηκε να συνδράμει προωθώντας στις Μονάδες της ευρύτερης περιοχής, καταστάσεις με τα υφιστάμενα προς διάθεση διαμερίσματα καθώς και νέα που θα αποστέλλει κατά διαστήματα η Ένωση, επικαιροποιώντας τη λίστα των διαθέσιμων διαμερισμάτων.

2.     Την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η ΕΣΠΕΕΒ-Μ πάντα με γνώμονα το καλό των συναδέλφων, για μια εκδήλωση η οποία θα ανακοινωθεί επίσημα μετά τις 20 Αυγούστου 2020 προκειμένου να λάβει χώρα αρχές Σεπτεμβρίου 2020, ζητώντας τη συμμετοχή του.

3.     Του ζητήθηκε η έγκριση, ώστε η ΕΣΠΕΕΒ-Μ να έρθει σε επαφή και με τους άλλους Δκτες Σχηματισμών της περιοχής (1η ΤΑΞΑΣ, 111ΠΜ, 304 ΠΕΒ, 307 ΠΕΒ).


            Ο ΑΔΦ από την πλευρά του, τόνισε ότι η μέριμνα προσωπικού πρέπει να αποτελεί καθημερινό ουσιαστικό στόχο και ότι η αμφίδρομη συνεργασία μας μόνο κέρδος μπορεί να επιφέρει. Κατόπιν τούτου, η λίστα των διαθέσιμων διαμερισμάτων θα κοινοποιηθεί στις Μονάδες και θα συνεχιστεί η ανανέωσή της. Επιπρόσθετα, θα είναι παρών και αρωγός στη δράση που προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο, καθώς επίσης ήταν θετικός και στο θέμα των επαφών της Ένωσης με τους άλλους  Δκτες Μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Βόλου.

          Και από τις δυο πλευρές, τονίσθηκε ότι με τη καλοπροαίρετη συνεργασία, πρέπει να αναδεικνύονται και να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα μέσα στα όρια που ορίζουν οι νόμοι και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί, τα προβλήματα των στρατιωτικών που υπηρετούν στον νομό Μαγνησίας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


         
        Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Κοντούρης
Δημήτριος Τσιοπράς
6972828656
    6983508189
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά