Ο Σύλλογος ΚΟΜΑΝΤΟΣ74 εξασφάλισε Ισόβια σύνταξη 200,00 € το μήνα σε όλους τους Συμπολεμιστές

 
 
ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΜΑΝΤΟΣ  '74»
Τηλ-fax   γραφείου 210-3807378.
κιν. προέδρου 6934-779656
Email:comandosamk74@gmail.com
και ιστοσελίδα: www.comandos74.gr
 

          Προς
-Αξιότιμο Υπουργό Οικονομικών                                   Αθήνα 27 Ιουλίου 2020            
-Συμπολεμιστές μας                                                           Αρ. πρωτ 73
 
Κοινοποίηση
-Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία ΥΕΘΑ Ελλάδας και Κύπρου  
-Δ/νση ΓΕΣ/ΔΕΠΑΘΑ
Κοινοποίηση:
Γραφείο κ Προέδρου της Κυβέρνησης
-Γραφείο Πρέσβη Κυπριακής Δημοκρατίας  στην Ελλάδα κ Κυριάκου Κενεβέζου
-Συγγενείς πεσόντων Ηρώων Συμπολεμιστών μας
 
Αγαπητοί Συμπολεμιστές
σας γνωρίζουμε, ότι με τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών στο φορολογικό νομοσχέδιο, που συζητείται στη βουλή  ικανοποιείται μέρος του μακροχρόνιου- διαχρονικού αιτήματος του Συλλόγου μας και θεσπίζεται  για όλους τους έφεδρους  Συμπολεμιστές μας, με μόνο δικαιολογητικό, τη βεβαίωση  Ζώνης των Πρόσω ή βεβαίωση του πολεμιστή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Ισόβια μηνιαία τιμητική παροχή ύψους 200 ευρώ,
από την 1η Αυγούστου 2020.
 
Σύμφωνα με την κατατεθείσα  τροπολογία δεν διευκρινίζονται τα εξής, τα οποία και θέτουμε υπόψη  για διόρθωση στον αρμόδιο Υπουργό κ Σταϊκούρα:
  1. Η αναφορά σε δικαιούχουςοπλίτες αποκλείει τους ΜόνιμουςΑξιωματικούς μας. Δηλαδήδημιουργούνται τα εξής αυτονόητα ερωτήματα . Πολεμούσαμε χωρίς ηγήτορες και για ποιο λόγο το ΥΕΘΑ τους χορήγησε τη Βεβαίωση Ζώνης των Πρόσω;
  2. Οι έφεδροι με ανακατάταξη έχουν πρόβλημα;
  3.  
α. Οι χήρες των Συμπολεμιστών μας, που σημαίνει, ότι και  εμείς οι ζώντες μόλις αναχωρήσουμε, (βαδίζουμε όλοι οι εναπομείναντες το 66ο  έτος και πάνω της ηλικίας μας) θα πάρουμε μαζί μας σε λίγα χρόνια  και τη σύνταξή μας και
β.  Είναι δικαιούχοι οι εναπομείναντες  τέσσερις γονείς και η κόρη ενός  των πεσόντων Ηρώων Συμπολεμιστών μας.
 
(Τέλος θέλουμε να πιστεύουμε, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι δικαιούχοι. όσοι  απόκτησαν ίδιο όφελος, από τη διαχρονική  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ   της μνήμης των πεσόντων Ηρώων Συμπολεμιστών μας  , των αγώνων των Συμπολεμιστών μας και της Ιστορίας μας   και από τη διαχρονική ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ Πολιτικών, Αυτοδιοικητικών και κυρίως  Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, Δημοσιογράφων, Ραδιοτηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης κλπ.
Τυχόν αναγνώρισή τους ως δικαιούχων, άλλωστε δε χάλασε και ο κόσμος είναι αριθμητικά 5-6 και ο κούκος, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ενώ ο αποκλεισμός τους ΔΙΚΑΙΩΣΗ των εξαπατηθέντων.
Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε , ότι  όλοι αυτοί είναι οι αίτιοι για τη σημερινή μερική  αναγνώρισή μας, μετά από σαράντα έξι (46)χρόνια)
 
 Τελευταία Ενημέρωση 27.07.2020 23:43
 
Αγαπητοί Συμπολεμιστές
 πρέπει να γνωρίζεται για τη διαδικασία τα εξής:
-Στα γραφεία του Συλλόγου μας υπάρχουν έντυπα αντίγραφα Βεβαιώσεων Ζώνης των Πρόσω για όλους τους Συμπολεμιστές μας και  στην τσέπη του προέδρου υπάρχουν τα ίδια αντίγραφα σε ηλεκτρονική μορφή. (στικάκι).
 Άρα άγχος για τη Βεβαίωση Ζώνης των Πρόσω δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Προφανώς θα χρειαστεί κάποιος τραπεζικός λογαριασμός για να κατατίθεται η σύνταξή σας ΟΛΗΚΛΗΡΗ, δεν  θα έχει κρατήσεις, να φροντίσετε να βγάλετε, όσοι δεν έχετε. 
-Παρακολουθούμε την πορεία και θα σας ενημερώνουμε ηλεκτρονικά για δικαιολογητικά κλπ. Δηλαδή δε χρειάζεται να κάνετε τηλέφωνα.
-Προτιμάτε την ηλεκτρονική αλληλογραφία, όταν δεν καταλαβαίνετε κάτι από τα γραφόμενά μας.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ,
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά