ΠΟΜΕΝΣ: ΝΑΙ στην ελεύθερη έκφραση της θεσμικής εκπροσώπησης των Ε.Δ.

                       Αξιότιμε κ. Διευθυντά,
              1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, ευχαριστεί την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» που ανέδειξε την σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας μας.
              2.  Η ΠΟΜΕΝΣ, με τον πλέον επίσημο τρόπο, ως θεσμική εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών, ζήτησε να έχει ολιγόλεπτη συμμετοχή στην τηλεοπτική εκπομπή του εργοδοτικού της Φορέα που πραγματεύεται θέματα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
              3.  Είναι απόλυτα λογικό, στην δημοκρατική εποχή που ζούμε ο εργοδότης να παρέχει φωνή στον θεσμικό εκπρόσωπο των εργαζομένων του. Παρωχημένες αντιλήψεις των περασμένων δεκαετιών δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν στην σημερινή εποχή της τεχνολογίας και της πληροφορίας.
              4.  Στην ΠΟΜΕΝΣ θέλουμε να πιστεύουμε ότι η φίμωση των εργαζομένων στο ΥΠΕΘΑ δεν είναι στις επιλογές της κυβέρνησης και της πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου.
              5. Περιμένουμε σύντομα την θετική απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ο οποίος έχει αποδείξει ως σήμερα ότι πιστεύει στην επίσημη πληροφόρηση, μέσα από την άσκηση επίσημης δημοσιογραφίας απέναντι στην «κακή» δημοσιογραφία και στην ανώνυμη παραπληροφόρηση. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η χώρα μας είναι δεύτερη παγκοσμίως στα fake news.
              6. Αναμένουμε σύντομα από την εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και την διενέργεια ρεπορτάζ για το θέμα αυτό.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
     
Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
  
Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά