Φωτιά κοντά στο στρατόπεδο στις Κεχριές



© Newsbomb ΕΛΛΑΔΑ
Μεγάλη φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της Τετάρτης (22/07) στην Κόρινθο.
Η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του Στρατού.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εισηγήθηκε να εκκενωθεί ο οικισμός Ζίμενς που βρίσκεται στην περιοχή. Επίσης ενημερώθηκε για κατασκήνωση, η οποία βρίσκεται εντός του στρατοπέδου αλλά είναι άδεια.
Σύμφωνα πάντως με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν εκκενωθεί τρεις οικισμοί και μία κατασκήνωση.
Καθώς η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη -βοηθούμενη και από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή- οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 77 πυροσβέστες με 26 οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Π.Ε.Ο. Ισθμού- Εποδαύρου.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το Γαλατάκι, μακριά από την παραλία των Λουτρών της Ωραίας Ελένης.
Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 37 πυροσβέστες με 13 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές δασοπυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου καθώς και 3 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά