Τόνους αντισηπτικών έφτιαξαν.. αλλά για τις πύλες στρατοπέδων ούτε ένα

Μετά τα αυξημένα κρούσματα κορονοιου αρχίσαμε πάλι να συζητάμε τα περι ασφάλειας του προσωπικού που από ότι μας λένε οι στρατιωτικοί απο όλη την Ελλάδα τα μέτρα αυτά δεν υπάρχουν στα περισσότερα στρατόπεδα της χώρας.

Αυτό κυρίως που παρατηρήσαμε ειναι ότι στις πύλες των στρατοπέδων που εκτελούν υπηρεσίες τα στελέχη δεν υπάρχει αντισηπτικό και δεν ισχύει το να φοράς γάντια παρόλο που οι στρατιωτικοί που έχουν υπηρεσία σε αυτές έρχονται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες ταυτότητες και χαρτιά.

Πρόταση μας είναι η προστασία αυτών των ανθρώπων  και ένα αντισηπτικό μεγάλο δεν κοστίζει τίποτα να είναι μόνιμο στην πύλη.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά