Συναγερμός στις Ενοπλες Δυνάμεις- Τι συμβαίνει








Η Τουρκία εξέδωσε Navtex για έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Καστελόριζο. Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις. 
 
Η Τουρκία εξέδωσε Navtex για έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, νοτιοανατολικά της Κρήτης. Η NAVTEX που εκδόθηκε από την υδρογραφική υπηρεσία Αττάλειας τίθεται σε ισχύ από σήμερα έως και τις 2 Αυγούστου.
Οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή σε όλη την επικράτεια.
Σύμφωνα με το militaire.gr σε ετοιμότητα έχουν τεθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μετά από τον απόπλου 10 πολεμικών πλοίων των Τούρκων από το Ναύσταθμο του Ακσάζ. Πρωτίστως το Πολεμικό Ναυτικό.
Ο ελληνικός Στόλος είναι έτοιμος να αποπλεύσει και το προσωπικό που ήταν εκτός ανακαλείται. Το ίδιο γίνεται σε Έβρο και στις μοναδες των νησιών που επισης έχουν τεθεί σε επιφυλακή. Το προσωπικό των πλοίων ενημερώθηκε ότι "δεν θα βγει κανείς" και το ίδιο ισχύει για το προσωπικό του Αρχηγείου Στόλου. Επίσης αδειούχοι με συγκεκριμένες ειδικότητες ειδοποιηθηκαν να επιστρέψουν στα πλοία τους.

businessnews
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά