Επίσημη επίσκεψη ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην Κύπρο (20/07/20)

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο ύστερα από πρόσκληση του Κυπρίου ομολόγου του κ. Χαράλαμπου Πετρίδη.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, θα έχει επαφές και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογό του.
Κατά την επίσκεψη στην Κύπρο, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης θα μεταβεί στον Τύμβο Μακεδονίτισσας όπου θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση, ενώ θα παραστεί και στο Μνημόσυνο Πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά