Στον Έβρο ο εκτελεστικός διευθυντής της Frontex

Για ακόμη μία φορά θα επισκεφτεί το Έβρο ο εκτελεστικός διευθυντής της Frontex Φαμπρίς Λεγκερί. Ο κ. Λεγκερί, την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχει επαφές με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και θα ενημερωθεί για την μεταναστευτική πίεση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μεταναστευτικές ροές, έχουν μεταφερθεί από τα χερσαία σύνορα στο ποτάμι, με την ελληνική αστυνομία και τη Frontex να προσπαθούν να λειτουργούν αποτρεπτικά απέναντι σε πολλές φορές αυξημένες πιέσεις.
Η Τουρκία τον Μάρτιο έστειλε χιλιάδες μετανάστες στα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα, όμως μετά την αποτυχία του σχεδίου της, αναδιπλώθηκε με πρόσχημα και τον κορονοϊό, χωρίς στην ουσία ποτέ να σταματήσει να ωθεί τους μετανάστες να περάσουν στη χώρα μας.
thrakinea
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά