ΠΟΜΕΝΣ: Κόκκινο στην Κλωνοποίηση,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει στο καταργημένο σωματείο και στον κλώνο αυτού.

Η ΠΟΜΕΝΣ απευθύνει δημόσια, τα ερωτήματα, στις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και στα μέλη τους, που δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα, παραπληροφορούνται.

Γνώριζαν - γνωρίζουν την ύπαρξη του κλώνου του καταργημένου σωματείου; Είχαν ενημερωθεί για τη σύσταση του; Γνωρίζαν - γνωρίζουν την διαδικασία σύστασης του εν λόγω κλώνου; Συμφωνούν με την ένοχη σιωπή των ιδρυτών του κλώνου; Συμφωνούν με την ίδρυση του κλώνου;

Η Ομοσπονδία μας οφείλει να πράξει, μέσα από τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες τόσο κατά του κλώνου του καταργημένου σωματείου, όσο και στους υπευθύνους, που εν γνώσει τους αγνόησαν και απαξίωσαν το νομικό πλαίσιο και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, επιδιώκοντας ένα νέο κύκλο δικαστηρίων και εσωστρέφειας μεταξύ των στρατιωτικών. 

Τα παραμύθια τελείωσαν. Η ΠΟΜΕΝΣ θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο της και κανένας κλώνος δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην προοπτική αυτή.

Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοΟ Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ) Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου