Η Τριήρης «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» στην Μαρίνα Ζέας για τις Ημέρες Θάλασσας 2018


Μετά την προγραμματισμένη τρίμηνη επισκευή και συντήρηση της Τριήρης  «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, το πλοίο βρίσκεται  ξανά στην θέση ελιμμενισμού του στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης. Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι οι ίδιες που καθορίζονται για το Θωρηκτό «Γ.ΑΒΕΡΩΦ» :
Τρίτη-Παρασκευή 09:00-14:00 και Σαββατοκύριακο 10:00-17:00.
Την Πέμπτη 30 Μαίου 2018, η Τριήρης «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» θα καταπλεύσει στην Μαρίνα Ζέας όπου για τρίτη συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις «Ημέρες Θάλασσας» που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά.  Από 1 εως 09 Ιουνίου 2018 όσοι επισκέπτες βρεθούν στην Μαρίνα Ζέας  θα έχουν την δυνατότητα να επιβιβαστούν στην Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» και να ξεναγηθούν από το πλήρωμα της.
Οι ώρες επισκεπτηρίου θα είναι 10:00-14:00 και 17:30-20:30 και η είσοδος στο πλοίο δωρεάν. Στον ίδιο χώρο οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν αναμνηστικά της Τριήρους «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» και από την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 να δηλώσουν την συμμετοχή τους στις καλοκαιρινές πλόες

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Arcadiaspot.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου