Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΑ σε Αεροπορικό Συνέδριο στο Ισραήλ

Την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, συμμετείχε στις εργασίες του Αεροπορικού Συνεδρίου «IAF Senior Air Force Conference 2018», που διοργάνωσε η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ και πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων θέματα στρατηγικής, αερομεταφορών, καινοτομίας, αεροπορικής διπλωματίας (διεθνείς ασκήσεις), ενώ οι συμμετέχοντες συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό και τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ και επισκέφθηκαν το Μνημείο Πεσόντων και έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης οι προσκεκλημένοι Αρχηγοί πραγματοποίησαν πτήση με εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ.




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά