Κοστίζει ακριβά η παραγωγή νέου τύπου άρβυλωνΠαρά το βίντεο που δείχνει ότι ετοιμάζονται τα άρβυλα νέου τύπου στο στρατιωτικό εργοστάσιο εμείς μάθαμε ότι λόγω ότι κοστίζουν στην παραγωγή τους , χλωμό το πότε θα τα πάρουν, αν τα πάρουν , οι στρατιωτικοί.

Θα μπορούσαν βέβαια να έχει γίνει η παραγωγή, προτάσεις υπήρχαν και από εμάς αλλά και από ειδικους στρατιωτικούς στο θέμα.

Αλλά οι καινούργιες μηχανές κοστίζουν(δεν υπάρχει και άνθρωπος να γνωρίζει την λειτουργία τους;;;), τα υλικά κοστίζουν, όλα κοστίζουν και τελικά τα άρβυλα θα τα βλεπουν μόνο σε φωτογραφίες οι στρατιωτικοί

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.

1 σχόλια:

  1. Πριν μερικά χρόνια [ επί θητείας της ΝΔ - Α/ΓΕΣ Αντγος Μανωλάς] ο τότε ΑΜΥΕΘΑ βρήκε όπως έλεγε τότε μηχανή κατασκευής αρβυλών και μάλιστα νέου τύπου με κόστος πολύ μικρότερο από το μέχρι τότε. Ποιο εργονομικά και διαφορετικού χρωματισμού. τι να έγινε άραγε από τότε. Σημ: Πάλι τα στελέχη θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πάρουν από το εμπόριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή