Κοστίζει ακριβά η παραγωγή νέου τύπου άρβυλωνΠαρά το βίντεο που δείχνει ότι ετοιμάζονται τα άρβυλα νέου τύπου στο στρατιωτικό εργοστάσιο εμείς μάθαμε ότι λόγω ότι κοστίζουν στην παραγωγή τους , χλωμό το πότε θα τα πάρουν, αν τα πάρουν , οι στρατιωτικοί.

Θα μπορούσαν βέβαια να έχει γίνει η παραγωγή, προτάσεις υπήρχαν και από εμάς αλλά και από ειδικους στρατιωτικούς στο θέμα.

Αλλά οι καινούργιες μηχανές κοστίζουν(δεν υπάρχει και άνθρωπος να γνωρίζει την λειτουργία τους;;;), τα υλικά κοστίζουν, όλα κοστίζουν και τελικά τα άρβυλα θα τα βλεπουν μόνο σε φωτογραφίες οι στρατιωτικοί

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

1 σχόλια:

  1. Πριν μερικά χρόνια [ επί θητείας της ΝΔ - Α/ΓΕΣ Αντγος Μανωλάς] ο τότε ΑΜΥΕΘΑ βρήκε όπως έλεγε τότε μηχανή κατασκευής αρβυλών και μάλιστα νέου τύπου με κόστος πολύ μικρότερο από το μέχρι τότε. Ποιο εργονομικά και διαφορετικού χρωματισμού. τι να έγινε άραγε από τότε. Σημ: Πάλι τα στελέχη θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πάρουν από το εμπόριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή