Το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις προκαλεί εκνευρισμό στη ΝΔ – Ο ρόλος Καιρίδη και η στάση Δένδια






#ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ
#ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
#ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
#ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ





0


Με το… φόβο ενδοκυβερνητικής σύρραξης ξεκινάει το νομοθετικό έργο της η Βουλή την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου.


Βλέπετε, ολοκληρώνεται στην αρμόδια επιτροπή η συζήτηση για το νομοσχέδιο του Νίκου Δένδια για την νέα οργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων – την Πέμπτη εισάγεται στην Ολομέλεια.




Το νομοσχέδιο επιφέρει ριζικές αλλαγές σε μισθολόγιο, βαθμολόγιο, δομές και εξέλιξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από ενώσεις στρατιωτικών.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον αφενός πώς θα κινηθεί και θα απαντήσει ο Νίκος Δένδιας στις επικρίσεις, καθώς τα πυρά προέρχονται κυρίως από την εκλογική πελατεία της ΝΔ.

Και βεβαίως ο εκνευρισμός εκδηλώθηκε και με το «θερμό» επεισόδιο στην επιτροπή ανάμεσα στον πρόεδρό της, τον Δημήτρη Καιρίδη – που επέκρινε την απουσία του υπουργού από τη συζήτηση – και τον παριστάμενο υφυπουργό Θανάση Δαβάκη.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά