¨Μετάθεση¨στην πρεσβεία της Άγκυρας παίρνουν οι δυο στρατιωτικοί
Προκειμένου να αποκτήσουν μια διεύθυνση κατοικίας και έτσι βρεθεί μια διέξοδος , το ΣΑΓΕ πήρε την απόφαση να τοποθετήσει τον Αγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη στην πρεσβεία της Άγκυρας.

Κινηση ματ αλλά για να δούμε, θα έχει αποτέλεσμα;

Σίγουρα ότι δε μπορεί να κάνει ο πολιτικός κόσμος σε αυτή τη χώρα το κάνουν από ότι βλέπουμε ο στρατιωτικός κόσμος, οι συναδελφοί τους
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου