Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης: ''Αφιερώνω το Χρυσό Μετάλλιο στους συναδέλφους μου Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη''

Του Ηλία Προύφα

''Αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο στους δύο συναδέλφους μου Άγγελο Μητρετώδη και  Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Είμαι στο πλευρό τους όπως όλη η Ελλάδα. Προσεύχομαι και ελπίζω η περιπέτειά τους να τελειώσει σύντομα και να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους.

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στο kranosgr αμέσως μετά την τελετή απονομής ο Χρυσός Πρωταθλητής της Ελληνικής Σωματοδόμησης, Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. '' Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στην ηγεσία του Στρατού, ήταν στο πλευρό μου. Με στήριξε στην προσπάθεια που κάνω αγωνιστικά και τον ευχαριστώ θερμά. Θα ήμουν αγνώμων να μην του το αναγνωρίσω. Πρώτη φορά στα όσα χρόνια αγωνίζομαι η υπηρεσία είναι τόσο κοντά μου''.




Ο Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης, πρωταθλητής του Μποντιμπίλντιγκ, έλαβε μέρος και αγωνίστηκε με επιτυχία στο χθεσινό 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην κατηγορία των Classic Bodybuilding +1.80 cm, ο αθλητής  του Muscleclub Team, της Σωματικής Διάπλασης Λάρισας,  με προπονητή τον Αθανάσιο Υφαντόπουλο,  ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Δείτε φωτό και βίντεο:



















https://kranosgr.blogspot.gr/2018/05/blog-post_224.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά