Μέχρι τέλους η διαμάχη ή θα τα βρουν ΠΟΕΣ - ΠΟΜΕΝΣ;




Πόσο καιρό μαίνεται η κόντρα ανάμεσα σε ΠΟΕΣ και ΠΟΜΕΝΣ;

Εμείς έχουμε χάσει το μέτρημα παρόλο που περιμέναμε εδώ και πόσο καιρό είτε το τελευταίο δικαστήριο είτε μήπως τα βρουν για το καλό των συναδέλφων τους.

Κάποιοι βέβαια και από τους δυο έχουν δείξει δείγματα διαλόγου χωρίς άγριους καβγάδες.
Ποιος όμως είναι αυτός που βάζει τους συναδέλφους του πάνω από τις διαμάχες;

Ορισμένοι αναγνώστες ρωτούν τι πιστεύουμε και ποιανού το μέρος να πάρουν . Μας αναφέρουν ότι έχουν διασπαστεί ακόμα και μέσα στα στρατόπεδα γίνεται ο κακός χαμός.

Άλλοι μας λένε ότι ακούγονται συμφέροντα και όχι για τους στρατιωτικούς αλλά για τους συνδικαλιστές. Ελπίζουμε ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ενδιαφέρουσες και σίγουρα θα φανεί ποιος πάει για την πάρτη του και ποιος για το καλό όλων.

Βασικά έχουμε πληροφορίες διάφορες για την εξέλιξη αλλά σίγουρα η δικαιοσύνη έχει περισσότερες.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά