Και η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καρδίτσας στην ΠΟΜΕΝΣ


Ίδρυση Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ)

Κύριε Πρόεδρε

    

              Σας γνωστοποιούμε, την δημιουργία του Πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ.)», με έδρα την Καρδίτσα.

                 Με την υπ. αριθ. 70 /2018 διάταξη του Ειρηνοδίκη Καρδίτσας, εγκρίθηκε η σύσταση του προαναφερόμενου σωματείου μας, συμφώνως των διατάξεων του Αστικού Κώδικα και του άρθρου 30 Γ του ν. 1264/1982, όπως προστέθηκε με το άρθρο 50 του ν. 4407/2016 και ισχύει έως σήμερα, και θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδες της περιφερειακής Ενότητας της Καρδίτσας.

                 Με το παρόν έγγραφό μας, αιτούμαστε την εγγραφή μας ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), όπως οφείλουμε να πράξουμε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.

                 Τα οφειλόμενα εκ του άρθρου 5 του καταστατικού της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, θα σας αποσταλούν, μετά την διενέργεια των αρχαιρεσιών οι οποίες θα διεξαχθούν το συντομότερο.  

                

Για το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
 
Ο Γεν. Γραμματέας
Γκούγκλιας Δημήτριος
6978868220
Μητσάκος Νικόλαο

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά