Έβγαζαν φωτογραφίες έξω από το στρατόπεδο



Φωτογραφίες έξω από ένα στρατόπεδο στην Κω εντοπίστηκαν να βγάζουν ένας 55χρονος και μία 59χρονη από την Αγγλία, οι οποίοι δεν υπάκουσαν στις εντολές να σταματήσουν και συνελήφθησαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στο Μαστιχάρι της Κω όπου μετέβη το ζευγάρι των Βρετανών και έξω από στρατόπεδο της περιοχής άρχισε να βγάζει φωτογραφίες.

Οι δύο αλλοδαποί έγιναν αντιληπτοί, όμως παρά τις συστάσεις που τους έγιναν να σταματήσουν να λαμβάνουν φωτογραφίες τόσο από τις εγκαταστάσεις και τα οχήματα του στρατοπέδου όσο και από το προσωπικό, εκείνοι συνέχισαν απτόητοι και εντέλει τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και όταν απογευματινές ώρες προχθές οι δύο Άγγλοι μετέβησαν στο αεροδρόμιο της Κω για να επιστρέψουν στη πατρίδα τους, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Κω και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους.

rodiaki.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά