Έβγαζαν φωτογραφίες έξω από το στρατόπεδοΦωτογραφίες έξω από ένα στρατόπεδο στην Κω εντοπίστηκαν να βγάζουν ένας 55χρονος και μία 59χρονη από την Αγγλία, οι οποίοι δεν υπάκουσαν στις εντολές να σταματήσουν και συνελήφθησαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στο Μαστιχάρι της Κω όπου μετέβη το ζευγάρι των Βρετανών και έξω από στρατόπεδο της περιοχής άρχισε να βγάζει φωτογραφίες.

Οι δύο αλλοδαποί έγιναν αντιληπτοί, όμως παρά τις συστάσεις που τους έγιναν να σταματήσουν να λαμβάνουν φωτογραφίες τόσο από τις εγκαταστάσεις και τα οχήματα του στρατοπέδου όσο και από το προσωπικό, εκείνοι συνέχισαν απτόητοι και εντέλει τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και όταν απογευματινές ώρες προχθές οι δύο Άγγλοι μετέβησαν στο αεροδρόμιο της Κω για να επιστρέψουν στη πατρίδα τους, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Κω και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους.

rodiaki.gr

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Arcadiaspot.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου