Η Ελλάδα τρέχει για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία


Η Ελλάδα τρέχει για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία
Με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη οι οποίοι

κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, δρομείς τρέχουν από την Ορεστιάδα στις Καστανιές, μεταφέροντας τη συμπαράσταση και την αγάπη όλου του Ελληνισμού.
Ο δρόμος Ειρήνης, διοργανώνεται από το δήμο Ορεστιάδας κατόπιν αιτήματος δρομέων, που έφτασε στο δήμο, με το δήμο να ανταποκρίνεται.
Ο αγώνας δεν έχει χρονόμετρα, δεν έχει πρώτο και δεύτερο. Σκοπός είναι όλοι να επιστρέψουν στην Ορεστιάδα ακόμη πιο δυνατοί, περιμένοντας να υποδεχτούν σύντομα του δύο στρατιωτικούς.
www.thrakinea.gr

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Arcadiaspot.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου