Με απόλυτη επιτυχία η ημερίδα ενημέρωσης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου








Με απόλυτη επιτυχία, στέφθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ροδινίου, η ημερίδα ενημέρωσης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου που αφορούσε τον θεσμό του Επαγγελματία Οπλίτη. Στην ημερίδα, έγινε συζήτηση διάφορων θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τον Επαγγελματία Οπλίτη, κυρίως στην καθημερινότητα του, αλλά και στην εξέλιξη του και το πώς μπορούν να αλλάξουν όλα αυτά για ένα καλύτερο μέλλον.







Στην ημερίδα, παρευρέθην και τίμησε με την παρουσία του, ο επίσημος προσκεκλημένος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. και Γραμματέας σε θέματα Επαγγελματιών Οπλιτών της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, κ. Σπυρίδων Κυριακόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόσκληση, καθώς είναι ιδιαίτερη τιμή για αυτόν που παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Ο κ. Κυριακόπουλος μεταξύ άλλων, παρουσίασε και ανέλυσε στους συναδέλφους τις προτάσεις της Γραμματείας των Επ.Οπ. που για πρώτη φορά, συστήνεται σε επίπεδο Ομοσπονδίας και εξιστόρησε τον σημαντικό λόγο ύπαρξης της. Επιπλέον, τόνισε ότι, μέσα από τον ρόλο του στην Γραμματεία, θα δουλέψει με όλες τις δυνάμεις του για την επίλυση των προβλημάτων που αφορά τους Επαγγελματίες Οπλίτες.







Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., κ. Αντώνιος Καρτσωνάκης, απεύθυνε τον ευχαριστήριο χαιρετισμό στον κ. Κυριακόπουλο και καλωσόρισε, τους συναδέλφους Στρατιωτικούς που προσήλθαν στην σημερινή ημερίδα ενημέρωσης. Κατά την διάρκειας της ομιλίας του, ανέλυσε εκτενώς τα βήματα που έχει ακολουθήσει το ΔΣ από την ημερομηνία εκλογής του και έπειτα, τόνισε ότι η σημερινή ημερίδα σε θέματα ΕΠ.ΟΠ είναι μια σημαντική ημέρα για τον ίδιο, αλλά και για την Ένωση, καθώς δεν έχει υπάρξει ανάλογη πρωτοβουλία σε επίπεδο πρωτοβάθμιου σωματείου των Ενώσεων Στρατιωτικών και προέτρεψε, όλους τους παρευρισκόμενους να διαδώσουν την σημερινή συζήτηση, σε όλους τους συναδέλφους που δεν βρισκόντουσαν στην αίθουσα.









Ο Ο συντονιστής της ημερίδας και Αναπληρωτής Γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., κ. Νικόλαος Αντωνόπουλος παρουσίασε τις προτάσεις της Ένωσης, όπου έγινε διαβούλευση και εποικοδομητική συζήτηση ανά κατηγορία θέματος, συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα εξής θέματα με τις προτάσεις τους:









α. Βαθμολογική Εξέλιξη και τα οφέλη.




β. Ηλικία – γήρανση προσωπικού.




γ. Μεταθέσεις και ο τρόπος επίλυσης τους.




δ. Επαγγελματική Κατάρτιση και Επιμόρφωση.




ε. Επετηρίδα και Στεγαστικό.









Στην ημερίδα, έγινε η βράβευση του συναδέλφου Επ.Οπ Λχια (ΠΒ) κ. Συμεών Πασχαλίδη, από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. κ. Αντώνιο Καρτσωνάκη, ο οποίος με την πράξη του και την έντιμη στάση το, να επιστέψει χρηματικό ποσό αξίας 2000€ που βρήκε πέρσι τον Ιούνιο, επέδειξε μάθημα ήθους, αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς, χαρακτηριστικά που σπανίζουν στην εποχή που ζούμε. Τέλος, κληρώθηκαν και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους παρευρισκόμενους.










                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                        Ο                                              Ο

                                 Πρόεδρος                            Γεν. Γραμματέας  

       

                       Αντώνιος Καρτσωνάκης           Γιαπιτζόγλου Γεώργιος

                         Επ.Οπ Λχιας (Τ.ΠΖ)               Επ.Οπ Επχιας                                                                        

                           Τηλ: 6951369806                      Τηλ: 6934884330






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά