Επιστολη για κατανομη εισφορων συνταξιουχων και προνομιακη μεταχειρηση ΝΠΙΔΠανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ 
Αναγεννήσεως 184 ΤΚ 682 00 Ορεστιάδα 
www.emth.gr e-mail psaemth.gr@gmail.com 
Ορεστιάδα 24 Μαίου 2018
ΠΡΟΣ:  Υπουργό Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής
Αλληλεγγύης κ. Ε.Αχτσιόγλου
Υφυπουργό Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής
Αλληλεγγύης κ. Αν. Πετρόπουλο
ΚΟΙΝ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π.Καμμένο


 ΘΕΜΑ: Απόδοση μέρους της εισφοράς του άρθρου 102 του ν. 4387/2016 έτους 2017
 ΣΧΕΤ: Εγκύκλιος οικ. 26806/699/11-5-2018/ΑΔΑ:6ΟΑΘ465Θ1Ω-773             


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ

1.Με έκπληξη λάβαμε γνώση της εγκυκλίου σας  , με την οποία κατανέμετε τα έσοδα των 0,20ευρώ ανά συνταξιούχο , που προβλέπονται από το άρθρο 102 του Ν.4387/16 και με την οποία δίδονται 100.000 ευρώ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, (Π.Ο.Σ) Ακαδημίας 31,ΤΚ 10672, Αθήνα χωρίς να δίδεται ούτε ευρώ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας πού εκπροσωπεί τους εν αποστρατεία Εθελοντές Μακράς Θητείας.

2. Η Π.Ο.Σ. που αναγράφεται στην εγκύκλιο είναι όπως και ο Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ ένα  Ν.Π.Ι.Δ. και εκπροσωπεί  ελάχιστο μέρος των Αποστράτων Αξιωματικών και σέ καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί τους χιλιάδες αποστράτους Ε.Μ.Θ ,οι οποίοι έχουν μόνο τον Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ σαν φορέα εκπροσώπησης.
3. Κατόπιν των ανωτέρω ζητάμε την ακύρωση της προαναφερθείσας εγκυκλίου σας και την αναλογική ανακατανομή των εσόδων από τα 0,20 ευρώ που καταβάλουν οι ε.α Ε.Μ.Θ , με συμμετοχή και του Π.Σ.Α.Ε.M.Θ στο ποσοστό  που αναλογεί στους ε.α Ε.Μ.Θ   και  εκφράζουμε το παράπονο ότι το Υπουργείο αγνοεί επιδεικτικά τον Π.Σ.Α.Ε.M.Θ , σε αντίθεση με άλλα Ν.Π.Ι.Δ (π.χ ΠΟΣ) που όπως φαίνεται έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας.

 
  Με τιμή
                                                Για το ΔΣ
                      Ο                                                                                  Ο
                Πρόεδρος                                                                Γεν.Γραμματέας


Παναγιώτου Δημήτριος                                                  Καραγιάννης Χαράλαμπος
       Ανθστης ε.α                                                                           Ανθστης ε.α

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου