Γεμιστή Έβρου: Συνέλαβαν 23χρονο Μολδαβό σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή

Γεμιστή Έβρου: Συνέλαβαν 23χρονο Μολδαβό σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή

Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι σε παρέβρια περιοχή του χωριού Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας 23χρονος Μολδαβός, που βρισκόταν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και παράλληλα είναι κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς λαθρομεταναστών.


Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης, οι αστυνομικοί με την συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντός απαγορευμένης περιοχής, χωρίς να κατέχει τη σχετική άδεια, ενώ όπως προέκυψε μετέβη στην περιοχή προκειμένου να παραλάβει και να προωθήσει στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν κρυμμένοι.


Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.
http://www.evros-news.gr/2018/05/31/γεμιστή-έβρου-συνέλαβαν-23χρονο-μολδαβ/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά