«Το ηθικό μας είναι ακμαίο» είπαν οι δύο στρατιωτικοί στον Μητροπολίτη Αδριανούπολης


Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, για δεύτερη φορά, ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος.

Η συνάντηση με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη κράτησε περίπου μιάμιση ώρα. Οι δύο στρατιωτικοί επανέλαβαν στον Μητροπολίτη αυτό που είχαν πει και στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, όταν τους είχε επισκεφθεί στα μέσα της εβδομάδας: ότι δηλαδή το ηθικό τους παραμένει ακμαίο, παρά την παρατεταμένη κράτηση, χωρίς καν την απαγγελία κατηγορητηρίου. Όπως είπαν στον Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως περνούν την ώρα τους κυρίως διαβάζοντας.

Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος, πάντως, παρέθεσε γεύμα επ' αφορμή του Ραμαζανίου των μουσουλμάνων σε θρησκευτικούς παράγοντες της Αδριανούπολης. Στο γεύμα εκλήθη και παρέστη και ο Τούρκος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος είχε περάσει παράνομα στην Ελλάδα ενώ έκανε εργασίες με ένα εκσκαπτικό μηχάνημα στην τουρκική πλευρά. Ο υπάλληλος πήγε στο γεύμα μαζί με την οικογένειά του και σε όλη τη διάρκεια δεν παρέλειπε να περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν οι ελληνικές αρχές: «σαν μουσαφίρη», έλεγε.
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά