ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑ 2018
Στις 30 Μαΐου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα κυπέλλου ποδοσφαίρου ΠΑ 2018 με έναν εξαιρετικό αγώνα που διεξήχθη στο Γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης ανάμεσα στις ομάδες της 124 ΠΒΕ και της 114 ΠΜ. Μετά την παράταση του αγώνα  με σκορ 0-0 ο αγώνας κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλντι  με τελικό αποτέλεσμα 3-1 και κυπελλούχο την 124 ΠΒΕ.

Η 124 ΠΒΕ ευχαριστεί την Π.Α.Ε Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρηση του γηπέδου δίνοντας την ευκαιρία να φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου ΠΑ 2018.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Arcadiaspot.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου