Θέματα Τοποθετήσεων-ΜεταθέσεωνΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ μετά από σχετικές επιστολές προς την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία, ευχαριστεί προσωπικά τον Βουλευτή Αρκαδίας Κωνσταντινόπουλο Οδυσσέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που με ερώτηση του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ανέδειξε χρόνια θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς. 

      Η Ομοσπονδία μας, δηλώνει ότι τέτοιες άμεσες και δραστικές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Βουλευτές και θα είμαστε πάντα σε εγρήγορση για όποια διευκρίνηση απαιτηθεί επί θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των εν ενεργεία στρατιωτικών
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
Επγός (ΥΔΚ)
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου