ΕΣΠΕΕΑΡ: Ο Έλληνας στρατιωτικός ζεί και δραστηριοποιείται στην κοινωνίαΕν όψει της παιδικής παρουσίασης βιβλίου ¨το Χρυσαφένιο Κουκούτσι¨που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 3 Ιουνίου από τις 5.30 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο με εργαστήρια και άλλα πολλά δόθηκε η σημερινή συνέντευξη τύπου.
Οι εμπλεκόμενοι φορείς κάλεσαν το κοινό της Τρίπολης να συμμετέχει σε αυτή την παιδική γιορτή που γίνεται πρώτη φορά στην Τρίπολη:

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΑΡ τόνισε το ρόλο του στρατιωτικού αλλά και ως άνθρωπο οικογενειάρχη που δραστηριοποιείται μέσα στην κοινωνία .

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου