Οικογενειακή τραγωδία: Γυναίκα στρατιωτικός έχασε το μωρό της μετά απο πτώση σε χαράδρα



Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα – Νεκρό μωρό και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο | Newsit.gr

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI


Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τα Τρίκαλα. Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι με τα τρία του παιδιά έπεσε σε χαράδρα. Το δυστύχημα έγινε σε χωριό του Δήμου Πύλης και συγκεκριμένα στο χωριό Κοτρώνι.
Από την πτώση στη χαράδρα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχασε τη ζωή του το μωρό της οικογένειας, ηλικίας μόλις 13 μηνών.

Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα

Από το τροχαίο σοβαρά φαίνεται να έχει τραυματιστεί η μητέρα και ο πατέρας. Οι δύο ανήλικες κόρες είναι επίσης τραυματισμένες αλλά ευτυχώς πιο ελαφρά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροορίες, πρόκειται για οικογένεια Τρικαλινού αστυνομικού, ενώ η σύζυγος είναι στρατιωτικός.
Άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τα άτομα από τον γκρεμό και μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Πύλης και στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
newsit
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά