Ανακοίνωση στήριξης του Συνδέσμου του 3ου Ημιμαραθώνιου ¨Ο Δρόμος του Γιοφυριού¨

Μετά την πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) με το Δήμο Αρταίων, ο Σύνδεσμος ανακοινώνει τη στήριξη του 3ου Ημιμαραθώνιου ¨Ο Δρόμος του Γιοφυριού¨ και καλεί όλο το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ανά την Ελλάδα, όπως συμμετάσχουν ως αθλητές και εθελοντικά.


Ο Δήμος Αρταίων με την τεχνική υποστήριξη της Sportevent προκηρύσσουν τον 3ο Ημιμαραθώνιο Άρτας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 με την επωνυμία ¨Ο Δρόμος του Γιοφυριού¨. Η διαδρομή του αγώνα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περνάει από τα σημαντικότερα ιστορικά σημεία της πόλης και φυσικά από το ξακουστό γεφύρι της Άρτας. Η εκκίνηση θα δοθεί στην Πύλη του Μεσαιωνικού Κάστρου της Άρτας και ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία ¨Εθνικής Αντιστάσεως¨ (Κεντρική πλατεία Άρτας).


Οι αποστάσεις των αγώνων έχουν ως εξής:
· Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου 21,1 χλμ.
· Σκυταλοδρομία 21,1 χλμ (2Χ10,550 μέτρα).
· Αγώνας δρόμου 5 χλμ.
· Αγώνας Περιπατητικός 5 χλμ - Μαμά καρότσι.
· Σχολικοί αγώνες:
  α. Αγώνας 300 μέτρα Α΄ και Β΄ Δημοτικού.
  β. Αγώνας 600 μέτρα Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού.
  γ. Αγώνας 800 μέτρα Ε΄ και ΣΤ¨ Δημοτικού.Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου