Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2017 (I).

Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2017 (I).
  Τελείωσε το -διάρκειας 2 εβδομάδων- Σχολείο Ασφαλείας Συνόρων. Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν τόσο θεωρητικά αντικείμενα, όπου αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια συνόρων, όσο και πρακτική επίδειξη μέσων που χρησιμοποιούνται στην ασφάλεια συνόρων.
Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2017 (I).
  Στο σχολείο συμμετείχαν 28 εκπαιδευόμενοι από 4 διαφορετικές χώρες (Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία Ελλάδα), Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και λοιποί επαγγελματίες και μη του χώρου της ασφάλειας.
  Ταυτόχρονα η πρακτική επίδειξη υποστηρίχτηκε από εκπαιδευτές του Λιμενικού, του τελωνείου Ευζώνων και του Γ’ ΚΝΟ.
 Αξίζει να σημειώσουμε την μεγάλη επιτυχία του σχολείου και αυτή την χρονιά, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τα σημειώματα αξιολόγησης των σπουδαστών.
  Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα τοποθετηθούν σε θέσεις, όπου θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις τους.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου