Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2017 (I).

Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2017 (I).
  Τελείωσε το -διάρκειας 2 εβδομάδων- Σχολείο Ασφαλείας Συνόρων. Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν τόσο θεωρητικά αντικείμενα, όπου αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια συνόρων, όσο και πρακτική επίδειξη μέσων που χρησιμοποιούνται στην ασφάλεια συνόρων.
Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2017 (I).
  Στο σχολείο συμμετείχαν 28 εκπαιδευόμενοι από 4 διαφορετικές χώρες (Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία Ελλάδα), Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και λοιποί επαγγελματίες και μη του χώρου της ασφάλειας.
  Ταυτόχρονα η πρακτική επίδειξη υποστηρίχτηκε από εκπαιδευτές του Λιμενικού, του τελωνείου Ευζώνων και του Γ’ ΚΝΟ.
 Αξίζει να σημειώσουμε την μεγάλη επιτυχία του σχολείου και αυτή την χρονιά, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τα σημειώματα αξιολόγησης των σπουδαστών.
  Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα τοποθετηθούν σε θέσεις, όπου θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις τους.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά