ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

113 0237
Στην τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου την Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, παρευρέθει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι᾿ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από πλειάδα Κληρικών.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Διευθυντή της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ Υποστράτηγου κ. Αντώνιου Κονδύλη, ενώ παρευρέθηκαν οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γεώργιος Τσόγκας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι από όλο τον Νομό.
Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος, κ. Μηνάς Παπαδάκης στον λόγο του δεν παρέλειψε να αναφερθεί ευλαβώς στις μεσιτικές πρεσβείες του Οσίου Πατρός ημών Παταπίου του εν Λουτρακίω, ως και στην αγαστή συνεργασία του, επί τέσσαρα χρόνια, μετά του σεπτού Ποιμενάρχου μας.
Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχήθηκε κατ᾿ ιδίαν στον Υποστράτηγο κ. Μηνά Παπαδάκη επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντού του Ε΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, ενώ στον αναλαμβάνοντα Διοικητή κ. Ηλία Αρσένο, Ταξίαρχο, να διοικεί χρηστά και να υπηρετεί με ζήλο τα νέα του καθήκοντα.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά