ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

113 0237
Στην τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου την Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, παρευρέθει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι᾿ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από πλειάδα Κληρικών.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Διευθυντή της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ Υποστράτηγου κ. Αντώνιου Κονδύλη, ενώ παρευρέθηκαν οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γεώργιος Τσόγκας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι από όλο τον Νομό.
Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος, κ. Μηνάς Παπαδάκης στον λόγο του δεν παρέλειψε να αναφερθεί ευλαβώς στις μεσιτικές πρεσβείες του Οσίου Πατρός ημών Παταπίου του εν Λουτρακίω, ως και στην αγαστή συνεργασία του, επί τέσσαρα χρόνια, μετά του σεπτού Ποιμενάρχου μας.
Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχήθηκε κατ᾿ ιδίαν στον Υποστράτηγο κ. Μηνά Παπαδάκη επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντού του Ε΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, ενώ στον αναλαμβάνοντα Διοικητή κ. Ηλία Αρσένο, Ταξίαρχο, να διοικεί χρηστά και να υπηρετεί με ζήλο τα νέα του καθήκοντα.
 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου