θα γίνει επίδειξη σιδερώματος στολής παραλλαγής στις μοναδες!

Με σήμα του το ΓΕΣ ενημερώνει τις μονάδες ότι θα γίνει…επίδειξη σιδερώματος στολής παραλλαγής! Νομίζαμε ότι με την αποχώρηση του Μ.Κωσταράκου οι ΕΔ είχαν ξεπεράσει την εμμονή με το θέμα στολές. Φαίνεται ότι κάναμε λάθος. Θετικό το γεγονός βεβαίως ότι στο ΓΕΣ η νέα ηγεσία έχει καθιερώσει τη στολή παραλλαγής ακόμη κι εντός του επιτελείου. Αλλά η επίδειξη σιδερώματος σε μια εποχή που το προσωπικό έχει πολλά άλλα προβλήματα στα οποία αναμένει λύση ή έστω προτάσεις λύσεων,νομίζουμε ότι είναι υπερβολή. Το χειρότερο είναι ότι θυμίζει τις εποχές που οι περικοπές έπεφταν…βροχή, οι στρατιωτικοί δεν ήξεραν τι μισθό θα πάρουν κι εμείς …ράβαμε στολές και τις φορτώναμε με “σηματάκια”.
Την ώρα που έχουμε ελλείψεις σε είδη ένδυσης στο στράτευμα -είναι γνωστά αυτά- είναι μάλλον πολύ…προχωρημένο να ανησυχούμε για το σιδέρωμά τους.
Ας αντιμετωπίσουμε όλοι τη πραγματικότητα και ας δούμε την ουσία των προβλημάτων.
Το σήμα -σιδερώστρα.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου