θα γίνει επίδειξη σιδερώματος στολής παραλλαγής στις μοναδες!

Με σήμα του το ΓΕΣ ενημερώνει τις μονάδες ότι θα γίνει…επίδειξη σιδερώματος στολής παραλλαγής! Νομίζαμε ότι με την αποχώρηση του Μ.Κωσταράκου οι ΕΔ είχαν ξεπεράσει την εμμονή με το θέμα στολές. Φαίνεται ότι κάναμε λάθος. Θετικό το γεγονός βεβαίως ότι στο ΓΕΣ η νέα ηγεσία έχει καθιερώσει τη στολή παραλλαγής ακόμη κι εντός του επιτελείου. Αλλά η επίδειξη σιδερώματος σε μια εποχή που το προσωπικό έχει πολλά άλλα προβλήματα στα οποία αναμένει λύση ή έστω προτάσεις λύσεων,νομίζουμε ότι είναι υπερβολή. Το χειρότερο είναι ότι θυμίζει τις εποχές που οι περικοπές έπεφταν…βροχή, οι στρατιωτικοί δεν ήξεραν τι μισθό θα πάρουν κι εμείς …ράβαμε στολές και τις φορτώναμε με “σηματάκια”.
Την ώρα που έχουμε ελλείψεις σε είδη ένδυσης στο στράτευμα -είναι γνωστά αυτά- είναι μάλλον πολύ…προχωρημένο να ανησυχούμε για το σιδέρωμά τους.
Ας αντιμετωπίσουμε όλοι τη πραγματικότητα και ας δούμε την ουσία των προβλημάτων.
Το σήμα -σιδερώστρα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά