Έναρξη του Πολυεθνικού Βασικού Σχολείου Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) 2017.

Έναρξη του Πολυεθνικού Βασικού Σχολείου Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) 2017.
Loading Image...
  Την 27 Μαρτίου 2017 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Πολυεθνικό Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.
  Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 31 σπουδαστές. Οι σπουδαστές είναι μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και ιδιώτες από την Ελλάδα, την Γαλλία, την Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Αρμενία και την Κύπρο.
Έναρξη του Πολυεθνικού Βασικού Σχολείου Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) 2017.
  Οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν θεωρητικά αντικείμενα, κατά τα οποία θα αναπτυχθούν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν τις ΕΥΕ, από έμπειρους στο αντικείμενο ομιλητές. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ασκήσεις πεδίου όπως «Σημείο Ελέγχου Οχημάτων και Προσωπικού», «Έρευνα Οικίας» και «Περίπολο Ημέρας».
  Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετάσχουν σε μια σειρά πολιτισμικών δραστηριοτήτων, και εκτός των άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών καθώς και το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
  Το ΠΚΕΕΥΕ καλοσωρίζει τους σπουδαστές και τους εύχεται καλή εκπαίδευση.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά