Η δημοσιογράφος Βάλια Αμπατζή ομιλήτρια με θεμα "Τουρισμός μέσα απο τις ΕΔ"

"Τουρισμός μέσα απο τις Ένοπλες Δυνάμεις με τη συμβολή της στρατιωτικής δημοσιογραφίας " είναι το θέμα που θα αναπτύξει η δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του site "Στρατιωτικά θέματα.. Επ Ώμου" στην Διεπιστημονική Διημερίδα που θα γίνει την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου στην Σπάρτη.

Η κ Αμπατζή θα αναφερθεί το ρόλο των Πολεμικών Μουσείων στην χώρα, τους αγώνες δρόμου- θυσίας κλπ αλλά και τρόπους μέσα από τους οποίους θα μπορούσε το ΥΠΕΘΑ να έχει έσοδα μέσα από αυτά ώστε να ωφεληθούν τα στελέχη των ΕΔ και φυσικά να βοηθηθούν και οι πόλεις τουριστικά. Επίσης θα δείξει πως η στρατιωτική δημοσιογραφία μπορεί να βοηθήσει προς αυτό τον δρόμο.
 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου