Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στoν Έβρο

Με λαμπρότητα εορτάστηκε σε όλο τον Έβρο η επέτειος της 25ης Μαρτίους 1821 με μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. Την παρέλαση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου ενώ για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες. Από την πλευρά τους και τα σχολεία με τους μαθητές παρήλασαν αποδίδοντας φόρο τιμής σε όσους έδωσαν και την ψυχής τους για την πατρίδα.
Στρατιωτικές επιδείξεις και μαθητική παρέλαση έλαβαν χώρα και στην περιοχή των Φερών καθώς και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Έβρου με μεγάλη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Ιωάννης Καπάκης.
Το e-evros.gr ήταν κυριολεκτικά σε όλο τον Νομό Έβρου για να σας μεταφέρει φωτογραφίες και βίντεο.
Δείτε εδώ ολόκληρη την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης όπως μεταδόθηκε ζωντανά (live):

Σουφλί: Πλάνο από το αγαπημένο Σουφλί και την παρέλασή του.
Στο κέντρο της πόλης οι ακρίτες παρελαύνουν με περηφάνεια και μας γεμίζουν θετικά συναισθήματα.

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων αυτή την ώρα στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη:

Απολαύστε όπως ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση της Αλεξανδρούπολης:
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά