Οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς παρέλασαν και συγκλόνισαν στην Φλόριντα!

Οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς παρέλασαν και συγκλόνισαν στην Φλόριντα! [pics, vid]Συγκλόνισαν τους έλληνες ομογενείς οι 15 Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς που παρέλασαν μπροστά τους στο Τάρπον Σπρίνγκς της Φλόριντα και αποθεώθηκαν.

Ο κόσμος καταχειροκρότησε τους 15 εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, που με τον γνωστό βηματισμό τους διέσχισαν την παραλιακή Λεωφόρο Δωδεκανήσου, που ήταν γεμάτη και από τις δύο πλευρές, από κόσμο.
Οι εύζωνες αφού έφτασαν μέχρι το τέλος του δρόμου, επέστρεψαν και παρατάχθηκαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και έμειναν εκεί ακίνητοι, μέχρι να τελειώσει η Παρέλαση. Αυτά έγιναν την Κυριακή. Την Δευτέρα, οι εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου, Κρις Αλαχούζου και επισκέφτηκαν το δημαρχείο της πόλης.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


ΠΗΓΗ: ekirikas.com
NEWSIT
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά