Υπουργική απόφαση αδειών στρατιωτικού προσωπικού - φοιτητική άδεια

YA-ADEIVN-FOITHTIKH-ADEIA
Προσπαθώντας κάποιοι να πλήξουν και να ακυρώσουν την προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας, διακινούν τις τελευταίες ημέρες κακογραμμένα σενάρια, αναρτώντας μάλιστα κείμενα σταλμένα από ανύπαρκτους συναδέλφους μας, που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Π.Ο.Ε.Σ. δεν προτείνει και δεν διεκδικεί την αλλαγή της υπουργικής απόφασης περί αδειών του στρατιωτικού προσωπικού. 
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους "ολίγους" συναδέλφους μας ότι όσο και να προσπαθούν θα βλέπουν μόνο τον καθρέπτη τους. Θα τους παροτρύνουμε δε να διαβάσουν την πρότασή μας, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν το έκαναν μέχρι και σήμερα, καθόσον έψαχναν αγωνιωδώς νυχθημερόν να βρουν τρόπους πώς θα μας μηδενίσουν, αλλά δεν τους έβγαινε. 
YA ADEIVN by ΠΟ ΕΣ on Scribd

 poes
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου