Επέτειος της συστάσεως του πρώτου επισήμου Στρατοπέδου των Ελλήνων υπό του Πολεμάρχου Θεοδώρου Κολοκοτρώνη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                         
            Σας γνωρίζομε  ότι την 2α   Απριλίου  2017, Κυριακή Ε΄ των  Νηστειών,  στο   Πάπαρι Μαντινείας του Δήμου Τριπόλεως,  εορτάζομε την Επέτειο της  συστάσεως του πρώτου επισήμου Στρατοπέδου των Ελλήνων υπό του Πολεμάρχου Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.
            Απευθυνόμεθα σε σας   και σάς   προσκαλούμε    να συμμετάσχετε στις   ως άνω εορταστικές εκδηλώσεις,  κατά το εξής Πρόγραμμα:
*Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πάπαρι, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
*  Ιερό Μνημόσυνο   υπέρ  μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως πάντων των υπέρ  Πίστεως και Πατρίδος αγωνισαμένων και πεσόντων,  ως και  των Οπλαρχηγών και λοιπών Αγωνιστών υπό τον Πολέμαρχο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και πάντων των συγκροτησάντων το πρώτο Ελληνικό Στρατόπεδο στο Πάπαρι.
*  Κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των Πολιτικών, Αστυνομικών και Στρατιωτικών  Αρχών. 
*  Εκφώνηση του πανηγυρικού  της ημέρας. 
* Λαϊκοί χοροί στην πλατεία του Χωριού από το χορευτικό τμήμα της Αδελφότητος των Απανταχού Παπαραίων.
* Προσφορά γλυκισμάτων αναψυκτικών και δεξίωση των  παρευρισκομένων. 
 
 
 
                                       Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου