Κοινωνική Προσφορά ΕΔ-Συνδρομή σε Αποκατάσταση Ζημιών από Βροχοπτώσεις στον Δήμο Μεσσήνης

Κοινωνική Προσφορά ΕΔ-Συνδρομή σε Αποκατάσταση Ζημιών από Βροχοπτώσεις στον Δήμο Μεσσήνης

Από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 27 Μαρτίου 2017 και μετά από σχετική αίτηση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, διατέθηκε προσωπικό / μέσα από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από βροχοπτώσεις στην περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συγκεκριμένα διατέθηκαν 7 άτομα προσωπικό με 1 φορτωτή γαιών, 1 προωθητή γαιών, 1 εκσκαφέα τάφρων, 2 ανατρεπόμενα, και 1 ρυμουλκό, τα οποία προέβησαν σε διαμόρφωση κοίτης ρεμάτων, στην κατασκευή προστατευτικών αναχωμάτων και στην αποκατάσταση οδικού δικτύου στις πληγείσες περιοχές.


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου