Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχη Αρκαδίας με νέο Διοικητή ΔΙΚΕ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων- ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (IV Μεραρχία Πεζικού) Υποστράτηγου Γεώργιου Μπουζάκη στο γραφείο μου στην Τρίπολη.
Ο νέος Διοικητής ανέλαβε πριν λίγες μέρες τα καθήκοντά του και με επισκέφτηκε στο γραφείο μου, όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα ζητήματα.
Του ευχήθηκα "Καλή διαμονή" και "Καλή επιτυχία" στα νέα του καθήκοντα και να κάνει το καλύτερο δυνατό για την λειτουργία της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου, η οποία αποτελεί έναν ιστορικό στρατιωτικό σχηματισμό και του δήλωσα πως "η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας θα είναι πάντα δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί".
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά