Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχη Αρκαδίας με νέο Διοικητή ΔΙΚΕ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων- ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (IV Μεραρχία Πεζικού) Υποστράτηγου Γεώργιου Μπουζάκη στο γραφείο μου στην Τρίπολη.
Ο νέος Διοικητής ανέλαβε πριν λίγες μέρες τα καθήκοντά του και με επισκέφτηκε στο γραφείο μου, όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα ζητήματα.
Του ευχήθηκα "Καλή διαμονή" και "Καλή επιτυχία" στα νέα του καθήκοντα και να κάνει το καλύτερο δυνατό για την λειτουργία της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου, η οποία αποτελεί έναν ιστορικό στρατιωτικό σχηματισμό και του δήλωσα πως "η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας θα είναι πάντα δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί".
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου