Το σήμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ προς όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

to-sima-tou-archigou-geetha-pros-ola-ta-stelechi-ton-enoplon-dinameon

«Η άριστη εμφάνιση σας εξέπεμψε σοβαρό μήνυμα αποτροπής»

Την ευαρέσκεια του προς τα τμήματα παρελάσεως - απόδοσης τιμών καθώς και σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των δυνάμεων Εθνοφυλακής

που έλαβαν μέρος και συνέβαλαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σε ολόκληρη την επικράτεια, εκφράζει με σήμα του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Το παράστημα και η άριστη εμφάνιση σας ανέδειξαν το υψηλό ηθικό, τον άριστο επαγγελματισμό και το ετοιμοπόλεμο των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ απέσπασαν ιδιαίτερα τιμητικά σχόλια και εξέπεμψαν σοβαρό μήνυμα αποτροπής», αναφέρει χαρακτηριστικά στο σήμα του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

to-sima-tou-archigou-geetha-pros-ola-ta-stelechi-ton-enoplon-dinameon


Πηγή: http://www.greek-inews.gr/2017/03/to-sima-tou-archigou-geetha-pros-ola-ta-stelechi-ton-enoplon-dinameon.html#ixzz4cXUbLYGt
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου