Ένταξη Οχημάτων στο Πολεμικό Ναυτικό

Ένταξη Οχημάτων στο Πολεμικό Ναυτικό

 Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στον  Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ) στον Βοτανικό, η τελετή παράδοσης δεκαπέντε (15) οχημάτων αγροτικού τύπου και δύο (2) μικρών λεωφορείων (mini buses), από την εταιρεία <<OLYMPIC – ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.>>.
Τα δεκαεπτά (17) συνολικά οχήματα εντάσσονται στην υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού με την διαδικασία της χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), για χρονική διάρκεια πέντε (5) ετών με δικαίωμα εξαγοράς τους μετά το τέλος της μίσθωσης.
Της ανωτέρω δράσης προηγήθηκε η σύναψη αντίστοιχης σύμβασης μεταξύ Πολεμικού Ναυτικού και της εν λόγω εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2016.
 Η εν λόγω μεθόδευση (leasing) ακολουθείται για πρώτη φορά από το Πολεμικό Ναυτικό και στοχεύει στην περιστολή λειτουργικών εξόδων πρόσκτησης και συντήρησης οχημάτων.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά