Δήλωση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου μετά την παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, έκανε την εξής δήλωση:
 
«Το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο ελληνικός λαός με την παρουσία του σε αυτή τη μεγαλειώδη παρέλαση είναι ένα μήνυμα ενότητας του λαού με τις Ένοπλες Δυνάμεις.
 
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση ή προσπάθεια προσβολής της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.
 
Είμαστε έτοιμοι, γιατί έτσι προασπίζουμε την ειρήνη.
 
Θέλω να συγχαρώ την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Εθνοφύλακες και τους Στρατεύσιμους, γιατί απαντούν άμεσα σε κάθε κάλεσμα των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Παράλληλα, η παρουσία όλου αυτού του κόσμου σήμερα στην παρέλαση δείχνει ότι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου του ελληνικού λαού.
 
Η Εθνική μας Άμυνα είναι θωρακισμένη, κυρίως από το μεγαλύτερο όπλο, που είναι το υψηλό ηθικό και το ανθρώπινο δυναμικό. Τους ευχαριστούμε για αυτό.
 


Τιμούμε τους Ήρωες του 1821, τιμούμε εκείνους που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος».
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου