Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Απρόοπτο και μεγάλη αμηχανία με το σπαθί!Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Απρόοπτο και μεγάλη αμηχανία με το σπαθί! [vid]
Φωτογραφία από YouTube
 

Μία αμήχανη στιγμή παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης.

Ήταν μία εντυπωσιακή, από όλες τις απόψεις, στρατιωτική παρέλαση, στο Σύνταγμα, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Είχε όμως και μία... άτυχη στιγμή!
Συνέβη όταν ο υποστράτηγος Λαλούσης Χαράλαμπος, διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ανέφερε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το τέλος της παρέλασης.
Ήταν το τελευταίο στάδιο πριν την ολοκλήρωση της παρέλασης και ο υποστράτηγος Λαλούσης κατευθύνθηκε προς τον ΠτΔ, έχοντας στον ώμο του το σπαθί του.
Έφτασε μπροστά στον Προκόπη Παυλόπουλο ανήγγειλε το τέλος και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει το σπαθί στη θήκη του. Και λέμε "προσπάθησε", διότι για αρκετά δευτερόλεπτα δεν μπορούσε να τα καταφέρει, δείχνοντας εμφανώς αμήχανος! Τελικά τα κατάφερε και στη συνέχεια δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον οποίο αντάλλαξε και χειραψία.
Δείτε το βίντεο με το περιστατικό

 newsit
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου