Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Απρόοπτο και μεγάλη αμηχανία με το σπαθί!



Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Απρόοπτο και μεγάλη αμηχανία με το σπαθί! [vid]
Φωτογραφία από YouTube
 

Μία αμήχανη στιγμή παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης.

Ήταν μία εντυπωσιακή, από όλες τις απόψεις, στρατιωτική παρέλαση, στο Σύνταγμα, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Είχε όμως και μία... άτυχη στιγμή!
Συνέβη όταν ο υποστράτηγος Λαλούσης Χαράλαμπος, διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ανέφερε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το τέλος της παρέλασης.
Ήταν το τελευταίο στάδιο πριν την ολοκλήρωση της παρέλασης και ο υποστράτηγος Λαλούσης κατευθύνθηκε προς τον ΠτΔ, έχοντας στον ώμο του το σπαθί του.
Έφτασε μπροστά στον Προκόπη Παυλόπουλο ανήγγειλε το τέλος και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει το σπαθί στη θήκη του. Και λέμε "προσπάθησε", διότι για αρκετά δευτερόλεπτα δεν μπορούσε να τα καταφέρει, δείχνοντας εμφανώς αμήχανος! Τελικά τα κατάφερε και στη συνέχεια δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον οποίο αντάλλαξε και χειραψία.
Δείτε το βίντεο με το περιστατικό

 newsit
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά