Παραλαβή Παράδοση της 124ΠΒΕ. Δκτης ΔΑΕ: Πάνω απο όλα ο άνθρωπος

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην 124ΠΒΕ στην Τρίπολη η Τελετή Παράδοσης Παραλαβής της 124ΠΒΕ από τον Υπτχο Χρήστο Γλυνό στον Σμχο Ανδρέα Μανωλάκη.

Καθόλη τη διάρκεια της τελετής αλλά και της δεξίωσης το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο ιδιαίτερα για τον κ. Γλυνό μιας και ο Διοικητής "χαμηλών τόνων" αποστρατεύεται αφήνοντας την Τρίπολη στα επίσης ικανά χέρια του κ. Μανωλάκη!

Καλεσμένος στην εκδήλωση ο νέος Διοικητής ΔΑΕ ο οποίος στον ιδιαίτερο λόγο του τόνισε την ανάγκη να μπαίνει ο παράγων άνθρωπος πάνω από όλα  Επίσης βλέποντας την 124ΠΒΕ έδειξε πολύ ικανοποιημένος για την ετοιμότητά της:
"Όλοι μαζί  μια ομάδα μπορούμε να κάνουμε πολλά"























































































 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά