Παραλαβή Παράδοση της 124ΠΒΕ. Δκτης ΔΑΕ: Πάνω απο όλα ο άνθρωπος

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην 124ΠΒΕ στην Τρίπολη η Τελετή Παράδοσης Παραλαβής της 124ΠΒΕ από τον Υπτχο Χρήστο Γλυνό στον Σμχο Ανδρέα Μανωλάκη.

Καθόλη τη διάρκεια της τελετής αλλά και της δεξίωσης το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο ιδιαίτερα για τον κ. Γλυνό μιας και ο Διοικητής "χαμηλών τόνων" αποστρατεύεται αφήνοντας την Τρίπολη στα επίσης ικανά χέρια του κ. Μανωλάκη!

Καλεσμένος στην εκδήλωση ο νέος Διοικητής ΔΑΕ ο οποίος στον ιδιαίτερο λόγο του τόνισε την ανάγκη να μπαίνει ο παράγων άνθρωπος πάνω από όλα  Επίσης βλέποντας την 124ΠΒΕ έδειξε πολύ ικανοποιημένος για την ετοιμότητά της:
"Όλοι μαζί  μια ομάδα μπορούμε να κάνουμε πολλά" 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου