Υπηρέτες των παράνομων μεταναστών οι στρατιωτικοί

Ακόμα δεν άλλαξε η διοίκηση στο στρατόπεδο στη Κω και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι στρατιωτικοί καθαρίζουν τα κοντέινερ των παράνομων μεταναστών οι οποίοι δεν προέρχονται από  εμπολεμες περιοχες αλλά είναι όπως λένε και οι δημότες κάθε καρυδιάς καρύδι!

Στελέχη και στρατιώτες καθαρίζουν χωρίς ασφάλεια μέσα στο hotspot με αρκετές αρρώστιες να υπάρχουν εκει μέσα.

Οι στρατιωτικοί στην Κω έχουν βοηθήσει το νησί σε περιπτώσεις τροφοδοτησης αποκλεισμενων χωριων,σε πλημμύρες, σε φωτιες  και όπου αλλού τους καλέσει η πατρίδα να την υπερασπιστούν.
Δεν μπήκαν ομως να υπηρετήσουν την πατρίδα για να υπηρετουν παρανομους μεταναστες
Οπως και κανενας γονέας δεν εστειλε το παιδι του να υπηρετήσει την πατριδα κατ αυτον τον τρόπο
Μην τους βάζετε υπηρέτες λοιπόν των λαθρο ούτε σε άλλες περιοχές γιατί μαθαίνουμε ότι συμβαίνουν και σε άλλα hotspot σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών!
Αναφέρουν ότι οι λάθρο τους επιτίθονται φραστικά και πολλές φορές κινδυνεύουν γενικότερα με αποτέλεσμα οι οικογένειες τους να αγωνιούν. Συνεχίζουν να παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν μέτρα υγείας  ασφαλείας

Μην απαξιώνετε το ρόλο τους μην τους υποβαθμίζετε!
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου