ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΥΣΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ¨ΑΓΚΑΛΙΑ¨


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Τουριστικό Περίπτερο Άρτας ¨Over The Hill¨ (Λόφος Περάνθης), διοργανώνουν το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Αποστόλη Μετσοβίτη και τραγούδι Γιώργος Καψάλης και Μαίρη Λώλλου.

Μέρος των εσόδων θα πάνε στο σύλλογο ¨Αγκαλιά¨. Ο σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία, είναι ένας νέος σύλλογος στην πόλη της Άρτας. Δημόσιοι φορείς, σύλλογοι και πολίτες της Άρτας έχουν ευαισθητοποιηθεί στο σκοπό του συλλόγου και για το λόγο αυτό διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις για τη στήριξή του.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου